Slaapcoaching

Slaapproblemen komen veel voor bij mensen die onregelmatig werken. Vooral in de leeftijdsgroep 40+. Beter slapen kunnen medewerkers leren, ook als zij onregelmatig werken. PKG Bedrijfspsychologen helpt daarbij.

Workshop 'beter slapen bij onregelmatige diensten'

Voor milde tot gemiddelde slaapklachten is er een workshop van een halve dag. We werken in kleine groepjes, op locatie of op de onze. Er is een mix van informatieoverdracht en actieve deelname van de deelnemers. Na afloop hebben de medewerkers concrete handvatten om langer en beter te slapen, ook overdag. Met als resultaat: minder kans op ongevallen, beter functioneren en meer werkplezier!

Slaapcoaching bij onregelmatige diensten

Voor mensen met wat ernstigere slaapproblemen raden we individuele slaapcoaching aan. Meestal zijn 4 tot 6 sessies genoeg om de slaap te verbeteren. Deze coaching biedt concrete handvatten voor verbetering van de slaap. Duidelijk schriftelijk materiaal en praktische oefeningen vullen de coaching aan. Hierdoor functioneren medewerkers weer beter en lopen zij minder kans op ongevallen.

Slaapcoaching voor mensen met een regelmatige baan

Ook met een regelmatig bestaan kunnen slaapproblemen optreden. Een werknemer zelf, maar ook de werkgever heeft daar last van. Bij PKG Bedrijfspsychologen kunnen medewerkers snel terecht om de slaap duurzaam te verbeteren. Daarmee verbetert ook het concentratievermogen en het functioneren.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

 

Top